Sanger til begravelser

Vakker musikk til en minneverdig avskjed

"Du kan huske meg neste gang du går

på gylne sommeråkre,

hører vinden hviske blant solkysste strå

om våre gylne år."

 

Fritt oversatt av Stings "Fields of Gold"

Begravelsessanger på norsk

En begravelse kan både være en vond og samtidig en fin opplevelse. Si farvel til den dere har mistet på en stemningsfull og verdig måte, med vakker musikk fra sang og pianospill.

Vi tilbyr et utvalg av både kjente og egenskrevne sanger. Noen av tekstene har vi oversatt fritt til norsk, fordi vi mener at selv om det finnes mange vakre sanger som passer musikals, så passer ikke tekstinnholdet til begravelsessituasjonen. Derfor har vi komponert frie, norske tekster som bringer frem det riktige budskapet om det å ta farvel. Hør på lydinnspillingene av våre versjoner av "Fields of Gold" og "In the Arms of an Angel". 

Har dere ønsker om andre sanger eller språk, spiller vi gjerne dem; både på norsk, svensk, dansk, engelsk, tysk, fransk og italiensk. 

Vi sørger for et stemningsfullt moment i begravelsen, så dere kan ta farvel på en måte som sier de ordene dere ikke finner selv.

Vår dypeste medfølelse,

Julie og Lina

Julie Hall

Julie Hall er en sangerinne fra Gjøvik, som er utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo og Balettakademien i Gøteborg, etter musikklinja på Gjøvik VGS. De siste årene har hun jobbet aktivt som musikal-artist og showsangerinne i Berlin og spilt i forestillinger som "Cats", "Chicago" og i ABBA- coverbandet "Swedish Legend".

Nå bor hun i Trondhjem og skriver musikk, jobber som sang- og pianolærer på MUNO musikk-skole, i tillegg til å studere psykologi på NTNU.

Julie har en vakker, klar og følsom stemme som berører lytterne. Hun forteller historier gjennom musikken og fyller rommet med vakre toner og melodier. 

Lina Furuseth

Lina Furuseth er en klassisk pianist fra Trondheim. Hun har en bachelorgrad i musikkvitenskap fra NTNU og har jobbet som pianolærer ved både Trondheim Private Musikkskole og MUNO musikkskole de siste årene. For tiden studerer hun profesjons-studiet i psykologi ved NTNU.

 

Pianospillet har fulgt henne siden hun var seks år gammel og er en stor del av hverdagen. Hun henter mye inspirasjon fra jazz og klassisk musikk, med Bach som stor inspirasjonskilde. 

Å jobbe grundig med musikken har alltid stått i sentrum, og det å legge fokus på en personlig tolkning gjør Linas musikk  inderlig og bevegende.

Ski og Vann
00:00 / 04:04
Fields of Gold Norsk
00:00 / 04:49
In the Arms of an Angel norsk - Julie Ha
00:00 / 06:45

Repertoir:

Fields of Gold - Sting / Eva Cassidy (norsk tekst)

Ski og Vann - Julie Hall

In the arms of an Angel - Sarah McLaughlin (n.t.)

Autumn Leaves - Eva Cassidy

Ved Rondane - Edvard Grieg

Fager Kveldssol Smiler - salme

Sov på min Arm - Sven-Bertil Taube

Ave Maria - Hugo Gyldmark

Make you feel my love - Adele


 

Kontakt:

924 608 62

452 40 922

Juliehallofnorway@gmail.com

Agency:
ZAV Künstlervermittlung Berlin
Norbert Hunecke, (030) 55 55 99 - 68 31
ZAV-Kuenstlervermittlung-Berlin@arbeitsagentur.de

© 2020 by JULIE HALL OF NORWAY.  All rights reserved

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now