top of page

Sangerinne til Begravelser

I Mjøsbyene og omegn

Si farvel til den dere har mistet på en stemningsfull og verdig måte, med vakker sang med innlevelse.

En begravelse kan både være en vond og samtidig en fin opplevelse. Sang og musikk gir et høydepunkt i seremonien, og er ofte det pårørende husker best fra dagen. Derfor er det fint å ha en sangerinne som trygt, sikkert og bevegende fremfører sangene og tekstene som omhandler de sarte temaene som kjærlighet og død.

Ofte vet de pårørende, eller kanskje også den avdøde, hvilke sanger de ønsker seg. Jeg lærer meg gjerne ønskesanger, og har en musikalsk kompetanse og fleksibilitet til å tilpasse enhver sang til begravelsessituasjonen.

 

Jeg tilbyr også et bredt utvalg av både kjente og egenskrevne sanger,  og kan synge på norsk, svensk, engelsk, tysk, fransk og spansk. Jeg er utdannet i både klassisk sang, pop og musikalstil, og har et stort stemmomfang som takler de fleste sanger.

 

​​Jeg sørger for et stemningsfullt moment i begravelsen, så dere kan ta farvel på en måte som sier de ordene dere ikke finner selv.

Min dypeste medfølelse,
Julie

20170802_MUS7489_edited.jpg

Julie Hall er en sangerinne fra Gjøvik, som er utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo og Balettakademien i Gøteborg, etter musikklinja på Gjøvik VGS. De siste årene har hun jobbet aktivt som musikal-artist og showsangerinne i Berlin og spilt i forestillinger som "Cats", "Chicago" og i ABBA- coverbandet "Swedish Legend".

​Nå bor hun igjen i Mjøsområdet, hvor hun skriver musikk, jobber som studioskuespiller og studerer til å bli psykolog ved NTNU i Trondheim.

Julie har en vakker, klar og følsom stemme som berører lytterne. Hun forteller historier gjennom musikken og fyller rommet med vakre toner og melodier. 

"Après un Rêve" av Gabriel Fauré, norsk tekst av Julie Hall. Pianist: Mark Wenzel

Egenkomponerte tekster:
Noen av tekstene har jeg oversatt fritt til norsk, fordi jeg mener at selv om det finnes mange vakre sanger som passer musikalsk, så passer ikke tekstinnholdet til begravelsessituasjonen. Derfor har jeg komponert frie, norske tekster som bringer frem det riktige budskapet om det å ta farvel. 

Jeg tilbyr gjerne å skrive en ny tekst til/om avdøde, til den sangen dere ønsker, på bakgrunn av en samtale med dere pårørende. 

Fields of Gold (norsk) - Sting / Eva Cassidy
In the arms of an Angel (norsk) - Sarah McLachlan

Anmeldelser:

"Julie har en evne til å være helt rolig, og fylle en stor kirke med stemmen sin som jeg sjeldent hører. Merker at hun øver godt på det hun skal fremføre og har virkelig en bra stemme. Blomsterdekoratøren jobbet saktere med vilje for å få med seg hele øvingen hennes før selve seremonien. Julie anbefaler jeg virkelig varmt!"

Thomas Roksøy,
Svanholm & Vigdal Gravferd, 
Trondheim

"Julie er pliktoppfyllende, trivelig og profesjonell

 i alt hun utfører. Allsidig sanger med godt repertoar."

Tore Wirkola, 
Svanholm & Vigdal Gravferd, 
Trondheim

Egenkomponert musikk:

Jeg tilbyr også å skrive en helt ny sang til begravelsen, som handler om det dere ønsker å si; en beretning om den avdødes liv, en siste hilsen fra dere, en kjærlighetshistorie, en oppfordring til aldri å glemme, eller andre ord dere har på hjertet. Sangen skrives på noter og fremføres i begravelsen med pianist.

Se eksempel på min sang til morfar nedenunder:

Noter til "Ski og Vann"1
Ski og Vann 2
Contact Us

Takk for forespørselen!

Kontakt

bottom of page