Sanger til Begravelser

I Trondhjem og omegn

En begravelse kan både være en vond og samtidig en fin opplevelse. Jeg tilbyr et bredt utvalg av både kjente og egenskrevne sanger. Noen av tekstene har jeg oversatt fritt til norsk, fordi jeg mener at selv om det finnes mange vakre sanger som passer musikals, så passer ikke tekstinnholdet til begravelsessituasjonen. Derfor har jeg komponert frie, norske tekster som bringer frem det riktige budskapet om det å ta farvel. 

Jeg sørger for et stemningsfullt moment i begravelsen, så dere kan ta farvel på en måte som sier de ordene dere ikke finner selv.

Min dypeste medfølelse,
Julie

Si farvel til den dere har mistet på en stemningsfull og verdig måte, med vakker sang og pianomusikk.

Julie Hall er en sangerinne fra Gjøvik, som er utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo og Balettakademien i Gøteborg, etter musikklinja på Gjøvik VGS. De siste årene har hun jobbet aktivt som musikal-artist og showsangerinne i Berlin og spilt i forestillinger som "Cats", "Chicago" og i ABBA- coverbandet "Swedish Legend".

Nå bor hun i Trondhjem og skriver musikk, jobber som sang- og pianolærer på musikkskolen MUNO, i tillegg til å studere psykologi på NTNU.

Julie har en vakker, klar og følsom stemme som berører lytterne. Hun forteller historier gjennom musikken og fyller rommet med vakre toner og melodier. 

Fields of Gold (norsk) - Sting / Eva Cassidy
In the arms of an Angel (norsk) - Sarah McLachlan
Contact Us

Thanks for submitting!

Contact