top of page

Sangerinne til

Bryllup ogBegravelser

I Lillehammer, Gjøvik, Hamar og øvrige Mjøsområder

Ring meg gjerne på 924 608 62
eller skriv en e-post til
juliehallofnorway@gmail.com

Vakker sang og rørende tekster gjør

seremonien høytidelig, stemningsfull og minneverdig

Sang i bryllup

 

Når to personer gir hverandre løfter om kjærlighet, tillit og mot til å leve sammen i gode og onde dager, så fortjener dette en strålende seremoni.

 

Med uttrykksfull sang og poetiske tekster kan man sette ord på den høytidelige, vakre og sårbare stemningen under vielsen. Verdifulle minner lagres i musikken til all tid, og vil springe til live hver gang man hører musikken igjen.

 

Har dere allerede "deres sang"? Jeg lærer meg gjerne den til vielsen. Hvis dere ikke har en egen sang, så komponerer jeg gjerne en helt spesiell sang til og om dere.

20170802_MUS7489_edited.jpg

Sang i begravelse

 

Si farvel til den dere har mistet på en stemningsfull og verdig måte. En begravelse kan både være en vond og samtidig en fin opplevelse. Sanginnslag i begravelsen gir et høydepunkt i seremonien, og er ofte det som de pårørende husker best fra dagen. Derfor er det fint å ha en sangerinne som trygt, sikkert og bevegende fremfører sangene og tekstene som omhandler de sarte temaene som kjærlighet og død.

 

Det finnes mye trøst i gode sanger, og en påminnelse om at man ikke er alene i sorgen. Sangen forhøyer stemningen, og gir rom for dem som er igjen til å ta et verdig og takknemlig farvel, og håp til å fortsette videre.

Jeg tilbyr også et bredt utvalg av både kjente og egenskrevne sanger,  og kan synge på norsk, svensk, engelsk, tysk, fransk og spansk. Jeg er utdannet i både klassisk sang, pop og musikalstil, og har et stort stemmomfang som takler de fleste sanger.

 

​​Jeg kan foreslå en mengde passende sanger, men hvis dere vil ha noe helt spesielt så komponerer jeg også sanger på bestilling.

"Fields of Gold" av Sting, med norsk tekst

av Julie Hall.

"Latch" av Sam Smith

"Après un Rêve" av Gabriel Fauré, norsk tekst av Julie Hall. Pianist: Mark Wenzel

20170802_MUS8150_edited.png

Anmeldelser:

"Julie er pliktoppfyllende, trivelig og profesjonell

 i alt hun utfører. Allsidig sanger med godt repertoar."

Tore Wirkola, 
Svanholm & Vigdal Gravferd, 
Trondheim

"Julie har en evne til å være helt rolig, og fylle en stor kirke med stemmen sin som jeg sjeldent hører. Merker at hun øver godt på det hun skal fremføre og har virkelig en bra stemme. Blomsterdekoratøren jobbet saktere med vilje for å få med seg hele øvingen hennes før selve seremonien. Julie anbefaler jeg virkelig varmt!"

Thomas Roksøy,
Svanholm & Vigdal Gravferd, 
Trondheim

golden.jpg

Julie Hall er en sangerinne fra Gjøvik, som er utdannet ved Balettakademien i Gøteborg, og Bårdar Akademiet i Oslo, etter musikklinja på Gjøvik VGS.

 

De siste årene har hun jobbet aktivt som musikal-artist og showsangerinne i Berlin og spilt i forestillinger som "Cats", "Chicago" og i ABBA- coverbandet "Swedish Legend".

​Nå bor hun igjen i Mjøsområdet, hvor hun skriver musikk, produserer stemmeinnspillinger i lydstudio, samtidig som hun studerer til å bli psykolog ved Universitetet i Oslo.

Julie har en vakker, klar og følsom stemme som berører lytterne. Hun forteller historier gjennom musikken og fyller rommet med vakre toner og melodier. 

Egenkomponert musikk

Jeg tilbyr også å skrive en helt ny sang til begravelsen, som handler om det dere ønsker å si; en beretning om den avdødes liv, en siste hilsen fra dere, en kjærlighetshistorie, en oppfordring til aldri å glemme, eller andre ord dere har på hjertet. Sangen skrives på noter og fremføres i seremonien med pianist.

Til bryllup og inngåelse av ekteskap er det også kjempefint å gi hverandre en sang i gave. Fortell meg historien deres; hvordan dere møttes, små artigheter, eller det som er spesielt med akkurat dere, og jeg vil skrive dere om til en sang

- gjerne inspirert av andre låter dere liker. 

Se eksempeler på sanger nedenunder:

Contact Us

Takk for forespørselen!

Kontakt

bottom of page